Hvem er dataansvarlig?

Sunds Auto ApS er dataansvarlig på de indsamlede personoplysninger. Kontakt Carsten Lægdsgaard Jørgensen på mail@sundsauto.dk for yderligere oplysninger.

 

Hvilke kategorier af personoplysninger indsamles?

Der indsamles følgende kontaktoplysninger navn, adresse, mailadresse og telefonnummer som er nødvendige for at selskabet kan fremsende et tilbud samt udføre og efterfølgende fakturer det aftalte arbejde.

 

Hvad er formålet med behandlingen?

Formålet med indsamling og behandling af personoplysninger er at fremsende et tilbud samt udføre og efterfølgende fakturer det aftalte arbejde.

 

Hvor lang tid opbevares oplysningerne?

Oplysninger slettes 5 år efter det seneste faktura er fremsendt.

 

Hvilke rettigheder har den registrerede person?

Du har som registreret person ret til få indsigt i de indsamlede personoplysninger. Du har endvidere ret til at får urigtige oplysninger berigtiget, til at få de indsamlede personoplysninger slettet, ret til få dine personoplysninger behandlet fortroligt, ret til at få de indsamlede personoplysninger udleveret digitalt, ret til at tilbagekalde tilladelsen til at behandle de indsamlede personoplysninger, ret til at gøre indsigelse med behandlingen af personoplysningerne og du har ret til at afgive en klage over behandlingen af personoplysningerne til Datatilsynet.

 

På hvilket juridisk grundlag behandles personoplysningerne?

Behandlingen af de indsamlede personoplysninger i forbindelse med samtykke til fremsendelse af et tilbud eller i forbindelse med indgåelsen af kontrakt på det aftalte arbejde.

 

Hvem videregives personoplysningerne til?

De indsamlede personoplysninger videregives i nogle tilfælde til andre håndværkere i forbindelse med udførelse af entrepriser. I disse tilfælde bliver modtagerne af oplysningerne særskilt dataansvarlige på disse personoplysninger. Herudover videregives de indsamlede personoplysninger ikke.

 

Persondatapolitik

I nedenstående kan du læse vores politik for behandling af dine personoplysninger, som du afgiver, når du besøger vores hjemmeside.

 

Sunds Auto ApS indsamling af dine personoplysninger

Vi indsamler de personoplysninger som du afgiver på vores hjemmeside, eller som du giver samtykke til. Brug af tjenesten ”kontakt os” på vores hjemmeside forudsætter at du afgiver visse personlige oplysninger.

 

De personoplysninger som vi indsamler, omfatter dit navn, din mailadresse, dit telefonnummer og evt. oplysninger som du afgiver under ”din besked”. Herudover indsamler vi oplysninger om din færden på vores hjemmeside.

 

Vi indsamler oplysningerne for at kunne kontakte dig og give dig den bedst mulige service.

 

Vi videregiver ikke dine personoplysninger, ligesom vi heller ikke benytter dine oplysninger til markedsføringsmæssige formål.

 

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål som personoplysningerne er indsamlet til.

 

Brug af cookies

Vi bruger ikke cookies på vores hjemmeside.

 

Beskyttelse af dine personoplysninger

Vi bestræber sig på bedst muligt at beskytte dine personoplysninger på bedst mulige måde og vi har indført sikkerhedsforanstaltninger med henblik herpå.

 

Indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger

Du har ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger, som vi behandler om dig. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen samt til at få berigtiget og slettet de personoplysninger, som vi har indsamlet om dig.

 

Kontakt os

Carsten Lægdsgaard Jørgensen

 mail@sundsauto.dk

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve va. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev